Известие

Collapse
No announcement yet.

USB на Ics???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз съм сигурен,че колегите със сигурност са разглеждали тия устройства ама пуста му сиромашия.
    И какво става даваш около 5000лв. за 166та/зависи какво ще вземеш има и по-евтини и по скъпи/ ако не е регистрирана още към 500-600 най малко за рег. и консумативи и около 300лв. за да можеш да си слушаш любимите MP3-ки
    Аз със сигурност бих взел това http://www.xcarlink.it/interfaccia_usb_ics_nav.html от Bobo ако пътувах през ден Варна-София обаче да карам 50 било то и100км. в града мисля,че няма смисъл при положение,че се слуша само радио.
    И все пак всичко опира до вкус,слух и дебелината на джоба.Ще се радвам да помогна ако някой има проблем със свързването на аудиото без значение по какъвто и да е начин.
    Поздрави Митака!!!
    МЕТАН

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Аз имам такива устройства на 257лв с монтажа
      Аз без монтажа?
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
        Аз без монтажа?
        Темата не е за да си правя реклама на лично ти го пращам
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Темата не е за да си правя реклама на лично ти го пращам

Comment

Колеги ето решения на някои неща в либрата,което е едно и също.
            http://lancialybra.mlemo.gr/doityourself.htm

Comment

Първоначално публикувано от dolls Покажи съобщение
              Само не можах да разбера дали трябва да имаш ченджър, за да стане номера

Comment

Първоначално публикувано от dolls Покажи съобщение
                Колеги, епа тоя сайт е на гръцки.
                Alfa 166jtd,1999

Comment

От звука оглед Lybra, е проектиран с помощта на касетофон и CD чрез CD-чейнджър. Ние, обаче, ние сме в състояние да се свърже директно на ICS (AUX IN) и други портативни устройства като MP3 плейъри, преносими CD плейър, PDA и мобилни устройства. Днес има много малки устройства (притурка) или вграден хард диск или съхранението възможности на паметта с ужасни песни във формат като MP3, WMA, и т.н. Пример за това е IPod и Elegant серия от микро Creative.

Освен това ние изменение може да се свърже на аудио от преносим екран / DVD плейър, който може да поддържа или предния панел или задните седалки.

Има ли лесен начин, когато сме се свързали CD-чейнджър в колата, за да имат тези функции. Решението е да се променят конектор свързване на CD-чейнджър.

Спазвайте следната диаграма

Това е стандартна поставка, автомобилни аудио щепсела окабеляване.

В същото, точно, е използвало за Lancia Lybra (независимо дали е версия на браузъра или не) и задната част на ICS. Имайте предвид, че на върха е polyfisa, състоящ се от три свещи, които са свързани помежду си. Те боя (стандартизация) жълто, зелено и синьо. Това ни интересува е син конектор, конектора, който пренася информация в интерактивен CD-чейнджър.

В болт 18, 19 и 20 извършват на сигнала и по-специално на пин 18 е земята (-), ПИН 19 е положителен в десния канал (R +) и накрая пин 20 е положителен в ляво канал (L +). Освен това следва мост (за да се свържете един с друг) на тринадесет щифт (Data в) и петнадесет (данните си).

За това, от което имаме нужда е синя адаптер готови да стерео върха щифт (Blaupunkt) или комплекти за изграждане на нашето поколение. В комплекта ще бъде трудно да се намери в Гърция (Internet поръчки само), но antaptoraki Blaupunkt да се намери сравнително лесно в магазините, които са продукти Blaupunkt (проверете кабелите Blaupunkt с пин 13 и 15 са мост.

H позиция сега е ясно. Премахване на polyfisa, xesyndeoume сините от останалите и въведе новата ни син конектор. Свържете своя портативен плеър и ние избираме режим чрез ICS позиция AUX. Това е всичко!

----------------------------------------------------------

Така ми го превежда програмата, не много добре, но горе долу се разбира нещо

Comment

Ето при мен как стана с буксата за AUX входa. Така и така тя не се употребява, реших да опитам да видя какво ще стане. След малко ще сляза до колата да видя дали ще тръгне

Не мога да кача снимките, незнайно поради каква причина..

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                      тест

Няма проблеми с качването
                      Явно проблема е при мен..

По темата: Направих буксата, свързах всичко - резултата беше голяма и кръгла НУЛА!

Comment

Някой може ли да ми каже модела на ICS-a на Либрата, че не мога да се оправя нещо. Явно на 166-цата няма тази опция, защото днес опитах и с друг кабел (уж по-хубав) и резултата е нулев. Попринцип нямам ченджър, но видях че някой беше писал в Ланча Форума, че това не е задължително, за да тръгне. Когато натисна CD бутона ми излиза само No CD Player.

Comment

Това може да се получи при положение ,че имаш чейнджьр.Без него няма как да стане.

Comment

Първоначално публикувано от jaisean Покажи съобщение
                            Това може да се получи при положение ,че имаш чейнджьр.Без него няма как да стане.
                            Така въпроса ми към теб е - след като се махат кабелите от ченджър-а, какво значение има като той не е вързан и се използва буксата, която идва от него?

Comment

Значи,трябва да има сварзан changer,защото като натиснеш бутона CD не отваря входа а ти изписва NO CD PLAYER.Всичко е много просто нямаш ли сварзан changer който да активира входа просто не знам как ще стане.

Comment

Първоначално публикувано от jaisean Покажи съобщение
                                Значи,трябва да има сварзан changer,защото като натиснеш бутона CD не отваря входа а ти изписва NO CD PLAYER.Всичко е много просто нямаш ли сварзан changer който да активира входа просто не знам как ще стане.
                                Аха, значи трябва да е свързан ченджъра и да свържа сигнала от AUX кабела към сигнала от ченджъра?

Comment

Working...
                                X